Filters
Preferences
Zoek

Vol au vent

€18,50 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

    This product has a minimum quantity of 200
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Bereid stoofvlees

    Bereid stoofvlees

    €17,95 per kg €17,95 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Gehakt R/V

    Gehakt R/V

    €10,90 per kg €10,90 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Balletjes in tomaat

    Balletjes in tomaat

    €15,50 per kg €15,50 per kg

    Gehaktballetjes van gemengd varkens-en rundsvlees in een lekker tomatensausje

    Afbeelding van Aardappelpuree

    Aardappelpuree

    €9,50 per kg €9,50 per kg

    Klassieke aardappelpuree.

    Afbeelding van Préparé van de chef

    Préparé van de chef

    €16,50 per kg €16,50 per kg

    Préparé bereid volgens eigen recept.