Deze worst wordt bereid met een deeg van de kalfsworst, verrijkt met een vleugje knoflook om zo de typische smaak aan deze worst te geven. Enkel de zuiverste kwaliteitsingrediënten zijn erin verwerkt.
Heerlijke gehaktbereiding volgens recept van het huis.
Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.
Salade voor op de boterham op basis van beenham.
Deze Belgische gedroogde ham verkrijgt zijn specifieke smaak en aroma door het unieke proces van droogzouten en natuurlijke rijping. Na een droogtijd van minimum 10 maanden wordt de ham opgekuist, uitgebeend en vaccuüm verpakt.
Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.