Filters
Preferences
Zoek

Boulogne

€34,90 per kg

De boulogne salami worst wordt gekenmerkt door zijn donkerrode kleur en unieke smaak. Die specifieke smaak wordt bekomen door het speciale rijp- en droogproces dat het vlees ondergaat.

    This product has a minimum quantity of 50
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gehakt R/V

    Gehakt R/V

    €10,90 per kg €10,90 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Stoofvlees ( rund )

    Stoofvlees ( rund )

    €16,50 per kg €16,50 per kg

    Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

    Afbeelding van Gehakt speciaal

    Gehakt speciaal

    €12,90 per kg €12,90 per kg

    Heerlijke gehaktbereiding volgens recept van het huis.

    Afbeelding van Gekookte lever

    Gekookte lever

    €14,60 per kg €14,60 per kg

    Gekookte rundslever.

    Afbeelding van Bereid stoofvlees

    Bereid stoofvlees

    €17,95 per kg €17,95 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.