Natuurlijk gerijpte salami, met een grovere structuur, op basis van zuiver varkensvlees. Deze salami in een handige ringvorm heeft een smalle diameter.
Préparé bereid met puur rundvlees
Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.
Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.
Préparé bereid volgens eigen recept.
Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.