Filters
Preferences
Zoek

Bereid stoofvlees

€17,95 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    This product has a minimum quantity of 200
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gehakt speciaal

    Gehakt speciaal

    €12,90 per kg €12,90 per kg

    Heerlijke gehaktbereiding volgens recept van het huis.

    Afbeelding van Gehakt R/V

    Gehakt R/V

    €10,90 per kg €10,90 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Balletjes in tomaat

    Balletjes in tomaat

    €15,50 per kg €15,50 per kg

    Gehaktballetjes van gemengd varkens-en rundsvlees in een lekker tomatensausje

    Afbeelding van Vol au vent

    Vol au vent

    €18,50 per kg €18,50 per kg

    Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

    Afbeelding van Stoofvlees ( rund )

    Stoofvlees ( rund )

    €16,50 per kg €16,50 per kg

    Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.